Winkel

Iedereen is gek op aanbiedingen, daarom hebben wij speciaal voor de liefhebbers van koopjes een outlet ontwikkeld. Hier vind je aanbiedingen, uitlopende producten en limited edition producten. Denk hierbij aan speciale stickers, eenmalige designs voor penningen, alternatieve en aanvullende producten.

Let op voor al deze producten geldt op is op.

In onze outlet vind je regelmatig nieuwe producten en een afwisselend aanbod. Bekijk nu onze aanbiedingen en sla meteen je slag en bekijk het huidige aanbod.

 • Hondenpenning I love my Dog Large

  7.50

  Deze hondenpenning in de vorm van een tonnetje met voorkant de leuke tekst i love my dog. Deze hondenpenning kan aan de achterkant met maximaal 3 regels gegraveerd worden. De penning wordt geleverd met een bevestigingsring en kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de halsband van je trouwe viervoeter of aan bijvoorbeeld je sleutelbos.

  De large penning heeft een afmeting van 51x42mm

 • Hondenpenning I love my Dog Medium

  6.95

  Deze messing vergulde hondenpenning met op de voorkant de leuke tekst i love my dog. Deze hondenpenning kan aan de achterkant met maximaal 3 regels gegraveerd worden. Wij adviseren een naam, telefoonnummer en eventueel een tweede telefoonnummer of plaatsnaam te graveren. De penning wordt geleverd met een bevestigingsring en kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de halsband van je trouwe viervoeter.

  De medium penning heeft een afmeting van 36x27mm

 • Hondenpenning I love my Dog Small

  5.00

  Deze kleine messing vergulde hondenpenning met op de voorkant de leuke tekst i love my dog is perfect geschikt voor de allerkleinste hondenrassen. Deze hondenpenning kan aan de achterkant met maximaal 3 regels gegraveerd worden. De penning wordt geleverd met een bevestigingsring en kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de halsband or riem. Ideaal als je hond veel buiten komt.

  De small penning heeft een afmeting van24x17mm